Washington, DC

Den information som kan vara användbara för din resa.

Bilder Washington, DC
 
 
 
 
 
 
 
Bilder Washington, DC på Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommersiella kategorier Washington, DC
Information kategorier
Resor råd och varningar Washington, DC
Turism Varje år välkomnar Washington DC sexton miljoner människor som besökare till sin stad. Som landets huvudstad, det finns bokstavligen hundratals saker att göra och attraktioner att se, och som maktcentrum i den fria världen, det är en spännande plats att besöka. Det finns närmare 50 museer och de flesta är gratis. För att ge en uppfattning om storleken och omfattningen av dessa sevärdheter (museer endast) en behöver bara tänka på: det tar många dagar bara för att göra det genom alla salar och artefakter i Smithsonian National Museum of Natural History. Inte alla museer är så expansiv som Museum of Natural History, men det lämpar sig för begreppet varför Washington DC har en sådan tilltalande magnetism, och anledningen till att besökarna återkommer gång på gång. Om din resplan är inställd på att göra så kan du ta del av de sevärdheter i DC utan att någonsin se samma dragning två gånger. Förutom de dussintals museer och minnesmärken, känner vi benägna att nämna andra fria attraktioner såsom visning av Bureau of Printing och Gravyr, där du kan se pengar bokstavligt talat är tillverkat, en tur på National Cathedral (ett fantastiskt skådespel i sin egen rätt) och National Zoo för att se den ökända jättepandor.
Cultura Hitta de bästa i Washington DC konst och kultur. Sök på vår Washington DC evenemangskalender, Virginia kalenderhändelser eller Maryland kalenderhändelser för att hitta roliga kulturella eller scenkonst händelser i Washington DC området. Läs om speciella händelser i Maryland, Virginia och Washington - musikfestivaler, filmfestivaler, festivaler vin och mer lokala evenemang och kultur. Göra upp planer för att fånga en speciell Washington DC scenkonst händelse eller lite av Washington kultur idag.
Sevärdheter Washington DC är en underbar plats för både individer och familjer att besöka och utforska. Det finns så mycket att göra och se, kan du omöjligen göra allt i en resa, så för att göra din planering mindre stressigt har jag satt ihop en lista över de tio bästa måste se sevärdheter och saker att göra. Min lista innehåller guidade turer samt museer, monument och många av de fria platser och aktiviteter District har att erbjuda.
Mat och dryck Mat författare utanför staden vilja tala om Washingtons kulinariska scenen som om det har nyligen kommit till sin rätt. De är onåbara. Sanningen är att kapitalet har odlat ett avundsvärt stabilt verkligt utmärkta restauranger gradvis i ungefär de senaste 10 åren - och "utmärkt" Jag behöver inte nödvändigtvis betyda fina middagar / dyrt. Till exempel är veteran Jaleo specialitet sina små tallrikar av äkta spanska tapas, kostar $ 5 till $ 10, medan nykomlingen Tackle Box erbjuder ett komplett middag av trä-grillad färsk fisk och två läckra sidor för en platt $ 13.
Hotell Historia och lyx träffas för en upplevelse som ingen annan på Hotel Monaco Washington DC. Ett lyxigt boutiquehotell som kallar Penn Quarter / Chinatown hem, som ligger mittemot Smithsonian National Portrait Gallery och bara några steg från Verizon Center, International Spy Museum och National Mall, vår butik Kimpton Hotel erbjuder varm gästfrihet i en huvudstad plats.

Washington, DC, USA (USA)

Onsdag 27, Maj