Moskva

Den information som kan vara användbara för din resa.

Bilder Moskva
 
 
 
 
Bilder Moskva på Panoramio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommersiella kategorier Moskva
Information kategorier
Resor råd och varningar Moskva
Turism Kommittén för turism i Moscow City regeringen bildades den 1 oktober 1998, i enlighet med den ordning i Moskva borgmästare. Kommittén bildades som en oberoende struktur, som styr turismens område, i enlighet med rekommendationerna från World Tourism Organisation. Gregory Antioufeev har utsetts till ordförande i kommittén. Kommittén sysselsätter 20 personer. Kommittén vänder sig främst till: Att bilda en positiv bild av Moskva utomlands. Och locka fler gäster till Moskva. Utveckling av stadens infrastruktur för turism. En av de viktigaste målen för kommittén är att öka inkomsten av stadens budget från turismen. I korthet kommitténs ställning kan definieras enligt följande: "Turismen bör vara fördelaktigt för moskoviter, staden och via Moskva för hela Ryssland". Gregory Antioufeev anser att Moskva skulle bli en värld turistcentret utan vilken världen turismen skulle vara omöjligt att föreställa sig
Cultura Det finns få städer i världen som respons hos historia och kultur vägen Moskva gör. Oavsett om du befinner dig beundra St Basil-katedralen och de gamla murarna i Kreml i Röda torget, stirrade upp i förundran över en av Stalins sju fula systrar, på väg ut till Bolsjoj för en natt av magi och bedazzlement, eller ens hänga på Patriarkens dammar på off-chans att köra in djävulen . . . Vart du än går och vad du än gör i den här stan, är du skyldig att känna en nästan påtaglig aura av dramatik, intriger, passion, politik och rent skurkstreck genomsyrar varje andetag av frostig luft.
Sevärdheter Moskva är ett levande museum till ett årtusende av politiska, religiösa och kulturella historia. Moskva kan vara en överväldigande upplevelse för besökare - det är bara så mycket att se i denna stora och pulserande stad, från den verkligt sublima till den ständigt så lite löjligt. Följ vår virtuella guide för att hitta de väsentliga områden i Rysslands huvudstad.
Shopping Räkna med allvarliga shopaholics att starta hyperventilerar när de kommer in i extraordinära gallerior och exklusiva butiker i centrum. Alla stora namn märken är här, plus en del allvar dyra lokala producenter också. Ryssarna gillar att se bra ut och är beredda att spendera upp rubel för rätt prydnadssaker, så gå med i stora strömförbrukare i den exklusiva galleriorna eller gå ner till den stora lagerlokaler i förorterna för att gräva fram några billiga elektroniska varor, bargain-basement DVD-skivor och programvara från några mindre-än-tillförlitliga källor. Alla bra kul!
Souvenir Trots de många förändringar för att sopa Ryssland under de senaste åren, måste bara souvenir en ta med sig hem är (fortfarande) den berömda Matryoshka docka. Det skulle vara dockan i en docka i en docka inuti . . . Och det bästa stället att få en Matryoshka docka är på Izmailovsky Market, som bäst nås via den mörkblå linjen på tunnelbanan till Izmailovsky Park. Håll din plånbok begravd under flera lager av kläder, och missa inte Shashlik (ryska grill). Side Observera: Medan du promenerar på Old Arbat, kan du märka att många som säljer Matryoshka dockor. Var inte en turist och köpa en. Det kostar två eller tre gånger priset på Izmailovsky.

Moskva, Ryssland

Onsdag 27, Maj